Energierijk krachtvoer voor alpacas

Bent u op zoek naar betaalbaar krachtvoer voor uw alpacas? Bij De Schoof Oene kunt u terecht voor Alpamin, Alprofos en andere vitaminen/mineralen voor alpacas.

Extra vitaminen/mineralen voor alpacas

Alpacas zijn grazers en eten voornamelijk gras en hooi. Maar de weilanden in Nederland zijn een stuk minder gevarieerd dan de Zuid-Amerikaanse bergstreken. Het is dus belangrijk dat u extra vitaminen/mineralen aan uw alpacas geeft. Alpamin is een vitaminen/mineralen supplement voor alpacas. Het zorgt dat uw dieren alles binnen krijgen wat ze nodig hebben.

Krachtvoer alpacas

Soms is ook energierijk krachtvoer nodig, bij jonge alpacas bijvoorbeeld, die nog in de groei zijn. Ook als het erg koud is buiten of als de beestjes drachtig zijn of een jong zogen, is het goed om ze bij te voeren met krachtvoer voor alpacas, zoals Alprofos.

Wij leveren zowel Alpamin als Alprofos.

De Schoof

Vitaminen/mineralen en krachtvoer voor alpacas kunt u bestellen bij De Schoof Oene. Krachtvoer voor alpacas hebben we altijd op voorraad. Heeft u nog vragen, dan kunt u ons bellen op 06-51366216 of stuur een mail naar info@deschoofoene.nl

Alpamin
Alprofos