Voorwaarden

Abonnement:
U ontvangt iedere week een pakket groenten en/of eieren en/of meelproducten en/of aardappelen. We leveren jaarrond. De betaling gaat via een automatische incasso per maand achteraf. We schrijven altijd af ná de laatste levering van de maand. We handelen volgens de SEPA-regels.

Opzegging:
Het abonnement geldt telkens voor een periode van een jaar. U kunt uw abonnement voor het einde van elk groeiseizoen opzeggen, dit is uiterlijk in de maand oktober. Dit kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar winkel@deschoofoene.nl. Na opzegging stopt het abonnement na 1 maand.

Wijziging abonnement:
U kunt uw abonnement eenvoudig wijzigen door een mailtje te sturen. Als u vóór vrijdag 8.00 uur mailt, kan de wijziging de volgende week al ingaan.

Vakanties:
Vakanties kunnen tot een maand van tevoren worden doorgegeven per e-mail: winkel@deschoofoene.nl. Doe dit graag tijdig, dat is fijn voor onze planning. De niet-geleverde pakketten worden niet in rekening gebracht.

Verpakking:
U ontvangt de groenten in een krat. Als u de groenten laat bezorgen, zet u dit krat voor de nieuwe bezorgronde klaar om mee te laten nemen door de chauffeur. Wanneer het krat zoekraakt, wordt € 5,00 in rekening gebracht.